Cursussen NT2 Leiden

Cursussen Nederlands (NT2) Leiden en Oegstgeest

Ik ben Patricia van UNITXT en ik geef cursussen Nederlands voor anderstaligen in Leiden / Oegstgeest. De lessen vinden plaats in kleine groepen van 4-6 personen, zodat er voor iedereen persoonlijke aandacht is.

Inhoud lessen

In de lessen probeer ik uitsluitend Nederlands te praten, zodat er zoveel mogelijk contact is met het Nederlands. Echter, indien nodig kunnen er vragen worden gesteld in het Engels, Spaans, Portugees en Duits. Mijn lessen zijn geschikt voor hoger opgeleiden, omdat ik vrij grammaticaalgericht werk. Natuurlijk komen spreken, schrijven, lezen en luisteren ook uitgebreid aan bod.

Ervaring

Ik ben een ervaren taaltrainer, o.a. bij Regina Coeli (de Nonnen van Vught) en de Universiteit Leiden. Bij Regina Coeli verzorg ik trainingen van 0-A1 en van A1-A2 in één week. Ook geef ik examentrainingen. Bij de universiteit geef ik verschillende niveaus aan studenten, expats en inburgeraars. Ik ben gecertificeerd NT2-docent (Radbout Universiteit Nijmegen).

Locatie

Lessen zijn mogelijk in mijn eigen lesruimte of in een lesruimte elders. In mijn eigen lesruimte heb ik plaats voor maximaal 7 personen.

Parkeren is vrij en met de bus vanaf CS Leiden bent u er in 15 minuten. Met de fiets is het 11 minuten, 3,2 km.

Bel of mail gerust voor een afspraak! Patricia 06-4680 5911 of patricia@unitxt.nl

 

quicklink

UNITXT & taal (uitgeverij, vertaalbureau, taalschool NT2)
Editorial UNITXT para aprender holandés

Frans Halslaan 175

2343 ED Oegstgeest

patricia@unitxt.nl

06-4680 5911

 

 

© UNITXT 2010-2019
info@unitxt.eu | Wijzigingen voorbehouden Website design amsterdam