Cursus Nederlands voor Spaanstaligen

Cursus Nederlands voor Spaanstaligen/Curso de holandés

Wilt u, of uw Spaanstalige partner, Nederlands leren in zijn of haar eigen tempo en wanneer hij of zij wil? Bestel dan de Cursus Nederlands voor Spaanstaligen bij UNITXT, voor slechts € 42,50 (incl. verzendkosten). MOMENTEEL NIET LEVERBAAR!!!
Deze cursus Nederlands voor zelfstudie kunt u volgen wanneer en waar u wilt, met alle flexibiliteit en vrijheid. Ook heel handig als naslagwerk door de uitleg in het Spaans!

Cursus Nederlands voor zelfstudie

De volledige cursus Nederlands voor zelfstudie bestaat uit een boek en een website. Leer Nederlands uit het boek, en op de website doet u de oefeningen en beluistert u de conversaties. Koop de cursus voor zelfstudie: ontvang het boek en login op de website!

Neem een kijkje in het boek!

Leer Nederlands online

Met de aanschaf van de online cursus Nederlands, krijgt u een lesboek, véél online oefenmateriaal, alle antwoorden, en conversaties, ook online. Bovendien kunt u contact opnemen met ons voor extra materiaal, voor vragen, feedback. Via Facebook, e-mail of telefoon. Echt interactief dus!

Niveaus Nederlands voor Spaanstaligen

Het aangeboden materiaal kunt u op uw eigen ERK-niveau volgen. Het begint met de conversaties op niveau A1 en A2. Daarna volgt grammatica in korte, duidelijke hoofdstukken tot op niveau B2. Wilt u meer weten over Nederland en tegelijkertijd een grotere woordenschat? Lees dan de teksten over Nederland in het derde gedeelte. Deze zijn voor de gevorderde cursist op niveau B2/C1. Zijn de teksten voor u te moeilijk, maar wilt u wél meer weten over Nederland? Volg dan de links die verwijzen naar teksten over deze onderwerpen in het Spaans.

 

quicklink

UNITXT uitgeverij, vertaal- en tekstbureau 
Editorial UNITXT para aprender holandés

Adriaan van Ostadelaan 3

2343 EL Oegstgeest

patricia@unitxt.nl

06-4680 5911

 

 

© UNITXT 2010-2018
info@unitxt.eu | Wijzigingen voorbehouden Website design amsterdam