Cursus Nederlands voor Spaanstaligen

Cursus Nederlands voor Spaanstaligen/Curso de holandés

Wilt u, of uw Spaanstalige partner, de Nederlandse grammatica leren in zijn of haar eigen tempo en wanneer hij of zij wil? Bestel dan de Cursus Nederlands voor Spaanstaligen bij UNITXT, voor slechts € 42,50 (incl. verzendkosten). DEZE IS WEER LEVERBAAR!!!
Deze cursus Nederlands behandelt de Nederlandse grammatica en legt deze uit in het Spaans.Ook heel handig als naslagwerk door de uitleg in het Spaans!

Cursus Nederlands voor zelfstudie

De volledige cursus Nederlands voor zelfstudie bestaat uit een boek en een website. Leer Nederlands uit het boek, en op de website doet u de oefeningen en beluistert u de conversaties. Koop de cursus voor zelfstudie: ontvang het boek en login op de website!

Neem een kijkje in het boek!

Leer Nederlands online

Met de aanschaf van de online cursus Nederlands, krijgt u een lesboek, véél online oefenmateriaal, alle antwoorden, en conversaties, ook online. Bovendien kunt u contact opnemen met ons voor extra materiaal, voor vragen, feedback. Via Facebook, e-mail of telefoon. Echt interactief dus!

Niveaus Nederlands voor Spaanstaligen

Het aangeboden materiaal kunt u op uw eigen ERK-niveau volgen. Het begint met de conversaties op niveau A1 en A2. Daarna volgt grammatica in korte, duidelijke hoofdstukken tot op niveau B2. Wilt u meer weten over Nederland en tegelijkertijd een grotere woordenschat? Lees dan de teksten over Nederland in het derde gedeelte. Deze zijn voor de gevorderde cursist op niveau B2/C1. Zijn de teksten voor u te moeilijk, maar wilt u wél meer weten over Nederland? Volg dan de links die verwijzen naar teksten over deze onderwerpen in het Spaans.

 

UNITXT & taal (taalinstituut NT2, vertaalbureau)

Editorial UNITXT para aprender holandés

Dorpscentrum Oegstgeest

Lijtweg 9, 2341 HA Oegstgeest

patricia[ad]unitxt.nl

06-4680 5911

 

 

© UNITXT 2010-2021
info@unitxt.eu | Wijzigingen voorbehouden Website design amsterdam